Tim Tygran ( van Onselen )

Wie ben ik?

Mijn volledige naam is Tim Tygran van Onselen. Ik ben geboren op 1 Oktober 1995. Sinds 2009 ben ik bezig met de sport Freerunning. Ik ben hiermee begonnen omdat ik geïnspireerd geraakt was door een video die ik tegenkwam op YouTube. Ik zat al een tijdje op turnen en dit ben ik dan ook buiten gaan oefenen. Doordat ik dit zelf op YouTube tegen was gekomen leek het mij leuk om dit zelf ook te filmen en te publiceren. En zo rolde ik in 2010 de YouTube wereld. In 2012 begon ik aan mijn Audio Visuele opleiding op het grafisch lyceum in Rotterdam. Hier leerde ik een hoop over fotografie en video. Het lukte mij helaas niet om de opleiding door te zetten en na 2 jaar stopte ik. Hierna heb ik 2,5 jaar Full-Time gewerkt in een banden magazijn. Na die tijd lukte het mij aardig om rond te komen van mijn eigen bedrijf en ging ik voor mezelf werken als ZZP'er. 

Hoe ben ik begonnen met dit bedrijf?

In Maart 2016 ben ik dit bedrijf begonnen met freerun lessen, workshops, kinderfeestjes en het filmen & fotograferen van evenementen, bruiloften en bedrijven. In April 2016 starten ik samen met Devin van Weelden een nieuwe onderneming genaamd: Seekrz. Al snel begon Seekrz een goed lopend bedrijf te worden en groeiden wij naar de 200k+ Abonnees op YouTube. Maar na een mooie tijd stopten dit avontuur helaas in 2020. Dit omdat wij de energie kwijt waren en beiden andere toekomst plannen hadden. Hierna heb ik mijn YouTube persoonlijke kanaal en eigen bedrijf weer terug opgepakt.

Waarom vind ik het belangrijk om dit te doen?

Ik vind het belangrijk om te iets te doen waar je gelukkig. Ik vind het dan ook geweldig om video's te maken over de dingen die mijn interesses wekken. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren, motiveren en te entertainen. 

Aan welke projecten heb ik gewerkt?

Op het kanaal van Seekrz heb ik een aantal hele toffe series mogen maken waar ik erg trots op ben. We hebben hierbij ook samen gewerkt met bedrijven zoals RedBull, Toyota, JumpXL & Adventure City Rotterdam. Ook op mijn persoonlijke kanaal heb ik een aantal video projecten waar ik trots op ben, zo heb ik 2 jaar geleden een Freerun video in Hellevoetsluis ( Mijn geboorte stad ) gemaakt en ben ik laats midden op zee gaan slapen samen met een goede vriend ( Aime Bakx ) op een zandbank wat veel voorbereiding vereiste. Er staan voor de toekomst nog een hoop grote projecten op de planning waar ik nu nog even niks over ga verklappen.   

Wat is mijn doel?

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren, motiveren en te entertainen. Hiernaast wil ik zo lang mogelijk video's te kunnen blijven maken voor jullie en wil ik mijn bedrijf laten groeien door vette merchandise te designen. Uiteindelijk zou ik grote projecten willen aan gaan zoals bijvoorbeeld het maken van een film of serie.

Een project waar ik trots op ben.